املت کدو

پری شب که رفته بودیم بیرون دیر رسیدیم خونه و گشنمون بود. بارجوع به یخچال و دیدن کدو تصمیم گرفتم که املت من در آوردی کدو سبز رو خیلی سریع درست کنم. و از بس سریع آماده شد. همسر جان ما بسی متعجب بود و البته  کلی مفتخر

       

مواد لازم:

کدو سبز ۱ عدد بزرگ

تخم مرغ  ۳ عدد

پنیر گودا( یا هر پنیر دیگه ای که رنده شه)    ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و پودر سیر و پودر آویش   به مقدار لازم!!

        

طرز تهیه:

کدو رنده شده رو کمی در روغن زیتون(یا کره) تفت می دهیم. و بعد اضافه کردن نمک  فلفل و پودر سیر٬ کدو رو تو ماهیتابه صافش می کنیم. تخم مرغ ها رو که با چنگال خوب هم زدیم آروم می ریزیم روشون. وقتی تخم مرغ ها کمی خودشون رو گرفتن٬ پنیر رو روی مواد پخش می کنیم و در تابه  رو میذاریم تا پنیر آب شه.( شوید خشک و آویشن هم می تونید روش بریزید). املت آماده است. نوش جوون دوستای عزیز

سوپ سبزیجات و پاستا

اینم یه سوپ دیگه. که به غذاهای محبوب ما پیوست.

    

مواد لازم:

کدو سبز    ۲عدد متوسط

پیاز    ۱عدد

گوجه فرنگی   ۱عدد

هویج   اعدد بزرگ یا ۲تا کوچیک!!

ذرت کنسروی    نصفه فنجون

خامه ۲ قاشق غذاخوری

آب مرغ     ۲لیوان

پاستای فرمی   ۱فنجان

نمک و فلفل  به مقدار لازم

طرز تهیه:

آب مرغ و پیاز و هویج ریز شده رو میذاریم رو شعله ملایم با در بسته٬ بعد ازاینه کمی هویج نرم شد٬ کدو سبزهای مربعی خورد شده رو اضافه کنید.و نمک و فلفل. مواد روی اجاق گاز میمونه تا کمی لعاب بندازه و اگه آبش کم بود. کمی آب اضافه کنید. حالا پاستا رو بریزید و ۱۵ دقیقه بعد که پاستا خوب نرم شد. گوجه های پوست گرفته و حلقه شده و ذرت رو اضافه کنید. بعد از اون که سوپ به غلظت دلخواهتون رسید. از رو اجاق بردارید و خامه رو اضافه کنید و با فلفل سبز خورد شده تزیین کنید و نوش جونتون.

---- اگر خیلی رژیمید ماست رو می شه جایگزین خامه کرد ولی مزه اش به باحالی خامه نمی شه.

----- اگر پاستا زیاد بپزه فرمش به هم می خوره. 

 

نان موز و شکلات

این نون یا کیک بسی خوشمزه اس. و من وقتی می بینمش دیگه رژیم و لاغری و.. یادم میره. من دومین باره این نان خوشمزه رو درس می کنم. و جون میده واسه مهمونی های عصرونه.

              

                 

مواد لازم:

موز     ۴عدد متوسط رسیده

شکر      ۴/۳ پیمانه

تخم مرغ      ۲ عدد

روغن مایع    ۲/۱ پیمانه

آرد سفید   ۲/۱و۱ پیمانه

جوش شیرین   ۲/۱ ق چایخوری

نمک  ۲/۱ ق چایخوری

وانیل    ۱قاشق چایخوری

بیکینگ پودر    ۱ ق چایخوری

سرکه سفید   ۱ قاشق چایخوری

شکلات سیاه خرد شده  ۱ قاشق سوپخوری

           

طرز تهیه:

- اول موزها رو با پشت چنگال خوب له می کنیم. شکر رو  بهشون اضافه می کنیم و بعد هم تخم مرغ ها و روغن و وانیل رو٬ بعدش خوب با چنگال همشون می زنیم.    

- حالا آرد و بیکینگ پودر روی مخلوطمون الک می کنیم٬ جوش شیرین رو روی آرد می ریزیم و روش هم سرکه رو٬ اجازه می دیم تا حباب کنه.

- سپس نمک رو اضافه می کنیم٬ شکلات رو هم اضافه می کنیم.  

- با قاشق تا حدی که آرد با مواد مخلوط شه نه بیشتر و بعد مواد رو توی قالب مستطیلی با کره چرب شده می ریزیم.

 -  قالب رو توی فر که با ۱۸۰ درجه سانتیگراد از ۱ ربع قبل گرم شده میذاریم. ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بعد نان موز و شکلات آماده اس. بعد از آماده شدن حتما" سرد سرد بشه و بعد برش بزنید و گرنه برشا خوب در نمیاد. پس  مثل من عجله نکنید.

     

پاستای مرغ و فلفل سبز

این هم یکی از خوشمزه ترین پاستاها که همسری ما کلی دوستش داره و کلی برای درست کردن این غذا به من احسنت و افرین گفته.

            

 مواد لازم:

پاستا به فرم دلخواه  ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

فیله مرغ مکعبی خرد شده    ۲۰۰ گرم

فلفل سبز(دلمه ای)      ۱عدد بزرگ

پیاز  ۱عدد متوسط

خامه      ۱ فنجان

آویشن   یک قاشق چایخوری

روغن زیتون   ۱ قاشق سوپخوری

پنیر پارمزان(به دلخواه)   ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل     مقداری

   

 طرز تهیه:

- پیاز رو به دلخواه خرد کرده٬ با تکه های مرغ توی روغن زیتون به آرومی تفت دهید.

- بعد از اینکه مرغ تقریبا" پخت(حدود ۱۰ دقیقه).فلفل دلمه ای درشت خرد شده  و آویشن و نمک و فلفل رو اضافه کنید.(در همین حین پاستا در آب در حال جوشیدن است)٬ از همین آب پاستا ۳ قاشق به مخلوط اضافه کرده. و بعد هم خامه رو. حالا مواد رو به هم بزنید تا  سفت بشن.

- پاستای جوشیده شده که خوب نرم شده٬ رو آبکش کنید و مواد رو  بعلاوه پنیر پارمسان روی پاستا بریزید. ولذت ببرید.

بستنی سان شاین

مخلوط بستنی و ژله اصولا" می شه سان شاین. فکر می کنم واسه اینکه تابستونا لب ساحل می خوردنش یا هنوز هم می خورند٬ بهش می گن سان شاین. خلاصه ما که فقط تو کافی شاپ خانه کوچک خورده بودیم. اونم سالیان پیش.

               

مواد لازم:

چند اسکوپ بستنی وانیلی

کمپوت آناناس   ۱.۵ اسلایس + کمی آب کمپوت

شربت میوه ای که دوست دارید    کمی(من شربت شاتوت استفاده کردم)

ژله به رنگ های مختلف   ۱ فنجان(همه با هم)

طرز تهیه:

-اول ژله ها با طعم های دلخواهتون رو آماده کنید(من از آناناس. تمشک آبی. انگور. توت فرنگی استفاده کردم)

- حالا لیوان دلخواهتون رو بردارید اول یه اسلایس از آناس رو بذارید تهش. کمی آب آناس اضافه کنید. ۱ اسکوپ بستنی بذارید روش. حالا یک قاشق مربا خوری شربت بریزید رو بستنی.

- بعد از اون ژله رو اضافه کنید. (۳-۴ سانتی بیاد بالا تا خودشو خوب نشون بده) حالا باز چند اسکوپ بستنی٬ ژله های خرد شده٬ و شربت.

- در آخر ۱ اسکوپ بستنی و روش خوش رنگ ترین ژله و یه نیم اسلایس آناناس قرار بدید.

 

+ از سس شکلات هم می شه استفاده کرد. ولی اینجوری میوه ای تره.

+ برای تزئین از رول شکلاتی و چتر استفاده کنید خوشگل می شه.(حس کافی شاپ بهتون دست می ده)

سوپ جوانه عدس

حبوبات و غلات بعد از جوانه زدن خیلی مفید ترند. پس چه بهتر که بیشتر ازشون استفاده کنیم. جوانه عدس رو هم به راحتی خودتون میتونید تو خونه تهییه کنید. (مثل مراحل اولیه سبزه عید)

              

  مواد لازم:

 جوانه عدس   ۱پیمانه

  آب مرغ         ۱پیمانه

 پیاز           ۱عدد

 گوجه فرنگی  ۱عدد

ساقه کرفس خرد شده    ۱پیمانه

شیر     نصفه پیمانه

نمک و فلفل     کمی

  طرز تهیه:

جوانه عدس و آب مرغ و پیاز درسته را میذاریم ۱۰ دقیقه بپزه. بعد از اون ساقه کرفس و گوجه رو اضافه میکنیم. و روی شعله کم میذاریم تا زمانی که همه مواد نرم و پخته بشن بعد مواد رو میریزیم داخل غذاساز تا خوب میکس بشن. بعد از اون شیر رو نصفه پیمانه یا بیشتر اضافه میکنیم. بعد از یه جوش نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم.

--- اگه خواستید کمی کره هم همراه شیر اضافه کنید تا خوشمزه تر شه.

 

فتوچینی با سبزیجات

این غذا رو من با مایکروویو درست کردم. می شه از فر معمولی هم استفاده کرد. امیدوارم اونایی که دلشون می خواد از مایکروویوشون استفاده بهتر بکنن .از این دستور استفاده کنن.البته این غذا کاملا
ابتکاری و می تونید کلی خودتون ایده های خوب داشته باشید.

   

مواد لازم:

فتوچینی    ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه ای    ۱عدد متوسط

پیاز        ۱ عدد متوسط

گوجه    اعدد

لوبیا سبز     ۱۵ عدد

پنیر سفید     ۵۰گرم یا بیشتر

روغن زیتون ۲قاشق غذاخوری

آبلیمو     ۱قاشق غذاخوری

            

 طرز تهیه:

اول فلفل دلمه ای و پیاز رو به شکل خلال های کوچک خرد کرده و با ۱قاشق روغن زیتون و کمی آبلیمو مخلوط می کنیم. و ۷ دقیقه با میذاریم با بالاترین توان(۹۰۰وات) مایکرو بشه.اواسط زمان یه بار همش می زنیم.مرحله بعد لوبیا سبزها رو درسته تو ظرف جاداری با یک لیوان آب میذاریم ۵ دقیقه با بالاترین توان تو آب بجوشه. وبعد آبکشش میکنیم.(زمان پخت بستگی به تازگی لوبیا سبز داره). 

فتوچینی آبکش شده رو تو ظرف سرو ریخته و مواد را به دلخواه لابلا و روی فتوچینی بچینید. پنیر رو هم به تیکه های نسبت کوچیک خرد کرده و اضافه کنید. و همچنین حلقه های گوجه رو روی مواد بچنید.یک قاشق روغن زیتون و کمی فلفل ونمک هم اضافه کنید. وبعد ظرف رو در باز به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه روی ۳پایه بلند در حالت گریل قرار بدید. ما که خیلی خوشمون اومد و دوست داشتیم.

     

--- توی اون عکس دوم سه پایه نیست. اولش یادم رفت بذارم.

---- اگه قیافه غذا نپخته است به خاطر اینه که کاملا" بافت مواد حفظ شده. ولی خوب پخته شدن.

----- فتو چینی رو اگه خواستید تو مایکروویو آماده آبکش کردن کنید(من همین کارو کردم) با آب سرد و نمک  ۱۵ دقیقه با حداکثر توان بذارید. کمی بیشتر زمان آماده سازی رو بسته بندی. و الته در یه ظرفی که فتوچینی کاملا" توش جا بگیره