ته چین مرغ و نخود فرنگی
من این پست رو تا آخرش نوشتم. دستم خورد صفحه بسته شد و همه چی پرید. کاش بلاگفا هم مثل ورد يا نرم افزارهاي ديگه وقتي ميخواستيم ببنديمش مي پرسيد كه سيو مي كني؟؟؟
بگذريم٬ اين ته چين شبيه همون ته چين مرغ كه به موادش نخود فرنگي رو اضافه كردم٬ غذاي خوشمزه اي از آب در اومد. چون ته چينات كلهم خوشمزه اند.

مواد لازم:
برنج ۲ پيمانه
مرغ ۲۵۰ گرم
نخود فرنگي(من از فريز شده استفاده كردم) يك و نيم فنجون
زعفرون دم کرده یک فنجون
ماست یک لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
سیر ۲ حبه
زردچوبه٬ فلفل٬ نمک و پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ+ ادویه+ سیر+ یه لیوان آب رو می ذاریم تا بپزه. اواخر پخت نخود فرنگی رو اضافه می کنیم.
بعد از اینکه نخود فرنگی هم پخت٬ مرغ رو جدا کرده و بعد از سر شدن ریش ریش می کنیم. نخود فرنگی رو هم با صاف کردن از آب مرغ جدا می کنیم و البته حبه های سیر رو می ریزیم دور.
مرغ ریش ریش شده+ نخود فرنگی+ماست( ۲قاشق نگه می داریم)+۳/۴ زعفرون+ ۲ زرده تخم مرغ + کمی پودر سیر و در صورت لزوم نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم. و مخلوط رو با در بسته یک ساعت می ذاریم تو یخچال تا مواد خودشون رو بگیرن و مرغ حسابی مزه دار شه.

تا مواد تو یخچالن٬ برنج رو آبکش کرده و کمی زنده تر از معمول بر می داریم.
حالا برای آماده کردن ته ته چینمون٬ ۲ قاشق ماست+ ۱/۴ فنجون زعفرون+ یه زرده تخم مرغ رو خوب با هم مخلوط می کنیم. و ته قابلمه که روغن کمی داغ شده می ریزیم. و بعد مواد رو لایه لایه با برنج می ریزیم تو قابلمه. و آخرین لایه که برنج هست خوب صاف کرده و کمی فشار می دیم.
اول شعله گاز رو زیاد میکنیم. بعد از اینکه بخار زد. با شعله کم ۴۵ دقیقه قابلمه رو گاز می مونه.
بعد از اون ته چین رو به آرامی تو ظرف سرو برمی گردونیم.نوش جونتون.![]()







