گراتن سبزیجات زمستانی
+ برای شام همرا با سالاد خیلی مناسبه.

مواد لازم:
ساقه کرفس خرد شده نیم فنجان
هویج خرد شده نیم فنجان
تره فرنگی خرد شده همون نیم فنجان
سیب زمینی خرد شده باز نیم فنجان
شیر ۱ لیوان
آرد ۲ قاشق غذاخوری
کره به مقدار لازم
آویشن یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل کمی
طرز تهیه:
- هویج و سیب زمینی رو بخار پز یا آبپز می کنیم٬ در حدی که نیم پز بشن.
- کرفس و تره فرنگی رو تو کمی کره تفت بدید و هویج و سیب زمینی رو هم اضافه کنید و کمی تفت بدید.
- نمک و فلفل و آویشن رو هم اضافه کنید و مواد رو از رو حرارت بردارید.

- سس سفید رو باید به این صورت آماده کنیم: کمی کره(یک قاشق مربا خوری یا بیشتر) رو تو قابلمه آب می کنیم . آرد رو توش تفت می دیم کمی و بعد شیر رو کم کم اضافه کرده و مدام هم می زنیم تا کرم یدست داشته باشیم.
- به سس سفید خیلی کم نمک و فلف اضافه می کنیم.
- سبزیجات و سس سفید رو مخلوط می کنیم و تو ظرف سرو می ریزیم.
- روی مواد رو پنیر پیتزا یا گودا یا هر پنیر قابل پختن می ریزیم.

- به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه می ذاریم تو طبقه وسط فر یا ۸ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد ماکروش می کنیم.
- برای اینکه روی پنیر طلایی بشه چند دقیقه گریل رو روشن کنید. در مایکروویو ۳ دقیق گریل قوی کافیه(پایه بلند رو یادتون نره زیر ظرف بذارید تا خوب گریل بشه).

- این مواد برای دونفره. به تعداد چند برابرش کنید.







