حبوبات و غلات بعد از جوانه زدن خیلی مفید ترند. پس چه بهتر که بیشتر ازشون استفاده کنیم. جوانه عدس رو هم به راحتی خودتون میتونید تو خونه تهییه کنید. (مثل مراحل اولیه سبزه عید)

              

  مواد لازم:

 جوانه عدس   ۱پیمانه

  آب مرغ         ۱پیمانه

 پیاز           ۱عدد

 گوجه فرنگی  ۱عدد

ساقه کرفس خرد شده    ۱پیمانه

شیر     نصفه پیمانه

نمک و فلفل     کمی

  طرز تهیه:

جوانه عدس و آب مرغ و پیاز درسته را میذاریم ۱۰ دقیقه بپزه. بعد از اون ساقه کرفس و گوجه رو اضافه میکنیم. و روی شعله کم میذاریم تا زمانی که همه مواد نرم و پخته بشن بعد مواد رو میریزیم داخل غذاساز تا خوب میکس بشن. بعد از اون شیر رو نصفه پیمانه یا بیشتر اضافه میکنیم. بعد از یه جوش نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم.

--- اگه خواستید کمی کره هم همراه شیر اضافه کنید تا خوشمزه تر شه.