این غذا رو من با مایکروویو درست کردم. می شه از فر معمولی هم استفاده کرد. امیدوارم اونایی که دلشون می خواد از مایکروویوشون استفاده بهتر بکنن .از این دستور استفاده کنن.البته این غذا کاملا
ابتکاری و می تونید کلی خودتون ایده های خوب داشته باشید.

   

مواد لازم:

فتوچینی    ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه ای    ۱عدد متوسط

پیاز        ۱ عدد متوسط

گوجه    اعدد

لوبیا سبز     ۱۵ عدد

پنیر سفید     ۵۰گرم یا بیشتر

روغن زیتون ۲قاشق غذاخوری

آبلیمو     ۱قاشق غذاخوری

            

 طرز تهیه:

اول فلفل دلمه ای و پیاز رو به شکل خلال های کوچک خرد کرده و با ۱قاشق روغن زیتون و کمی آبلیمو مخلوط می کنیم. و ۷ دقیقه با میذاریم با بالاترین توان(۹۰۰وات) مایکرو بشه.اواسط زمان یه بار همش می زنیم.مرحله بعد لوبیا سبزها رو درسته تو ظرف جاداری با یک لیوان آب میذاریم ۵ دقیقه با بالاترین توان تو آب بجوشه. وبعد آبکشش میکنیم.(زمان پخت بستگی به تازگی لوبیا سبز داره). 

فتوچینی آبکش شده رو تو ظرف سرو ریخته و مواد را به دلخواه لابلا و روی فتوچینی بچینید. پنیر رو هم به تیکه های نسبت کوچیک خرد کرده و اضافه کنید. و همچنین حلقه های گوجه رو روی مواد بچنید.یک قاشق روغن زیتون و کمی فلفل ونمک هم اضافه کنید. وبعد ظرف رو در باز به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه روی ۳پایه بلند در حالت گریل قرار بدید. ما که خیلی خوشمون اومد و دوست داشتیم.

     

--- توی اون عکس دوم سه پایه نیست. اولش یادم رفت بذارم.

---- اگه قیافه غذا نپخته است به خاطر اینه که کاملا" بافت مواد حفظ شده. ولی خوب پخته شدن.

----- فتو چینی رو اگه خواستید تو مایکروویو آماده آبکش کردن کنید(من همین کارو کردم) با آب سرد و نمک  ۱۵ دقیقه با حداکثر توان بذارید. کمی بیشتر زمان آماده سازی رو بسته بندی. و الته در یه ظرفی که فتوچینی کاملا" توش جا بگیره