بله. ما از کیوی هامون غافل شدیم و اونا خیلی رسیدن!! من هم بر ان شدم که یه مقدار مارمالاد کیوی درس کنم و بقیه اش رو ترشی کیوی. فعلا" می ریم که داشته باشیم دستور مارمالاد کیوی رو.

       

مواد لازم:

کیوی رسیده   ۱ کیلو

شکر   ۶۰۰ گرم

پودر ژلاتین  یک قاشق غذاخوری

پود هل (اگر دوست داشتید)    کمی

            

طرز تهیه:

کیوی رو پوست بگیرید و خوب میکسشون کنید و بعد باشکر بریزید تو قابلمه نسبتا" بزرگ و بزارید رو شعله متوسط در حین پختن مارمالاد کف های روش رو جمع می کنیم. وقتی کف ها تموم شد و شعله رو کم می کنیم تا مارمالاد ریز بجوشه. وقتی مارمالاد قوام اومد(می تونید کمی تو قاشق برزید و بعد سر شدن ببنید کش میاد وشل نیس) یک قاشق پودر ژلاتین رو با یه قاشق آب به روش بن ماری حل می کنیم(آب و ژلاتین رو می ذاریم رو بخاری کتری) و به مارمالاد اضافه می کنیم. و خوب هم می زنیم(پودر هل هم همین موقع می شه اضافه کرد) کمی بعد مارمالاد رو از رو شعله برمیداریم و بعد از سرد شدن می ذاریم تو یخچال.

-می تونید از مارمالاد علاوه بر صبحانه تو درس کردن انواع شیرینی مربایی و تارت و .. استفاده کنید.

- میزان شکر بستگی به زائقتون داره. با ابن مقدار مارمالاد کمی مزه اش به ترشی می زنه.