این هم یه کیک خوشمزه و خیلی راحت.

     

اکثر دستورای کیک هویجی که دیده بودم مقدار هویج کم بود ولی این یکی اینطور نیست. ما که خوشمون اومد.

        

مواد لازم:

آرد سفید   ۲۰۰ گرم

هویج درشت رنده شده  ۲۵۰ گرم

کشمش (پلویی)    ۱۵۰ گرم

شکر   ۱۰۰ گرم

روغن مایع  ۱۵۰ میلی لیتر( سه چهارم لیوان تقریبا")

تخم مرغ متوسط   ۳ عدد

بیکینگ پودر  ۲قاشق چایخوری

نمک  یه کوچولو( همون یک پینچ: مقداری که بین انگشت شست و اشاره جا می شه)

طرز تهیه:

۱- هویج رو که با دنده درشت رنده کردیم!!

۲-آرد+ بیکینگ پودر الک کنید.

۳- فر را با ۱۸۰سانتیگراد روشن کنید تا گرم شه.

۴-مخلوط آرد و بیکینگ پودر+نمک+ کشمش+ با هم با قاشق مخلوط کنید.

۵- هویج رو هم اضافه کند.

۶- روغن و تخم مرغ ها رو تا حدی که فقط یه دست بشن با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید.

۷- مخلوط روغن و تخم مرغ رو روی مواد خشک بریزید.

         

۸- با همزن برقی با سرعت پایین کل مخلوط رو میکس کنید تا یک دست بشن.

        

۹- قالب لوف(مستطیلی) رو با کره چرب کنید و مواد رو در قالب بریزید

۱۰- قالب رو بین ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت تو فر قرار بدید( طبقه وسط).

۱۱- بعد ۵۰ دقیقه یک خلال داخل کیک فرو کنید اگر از مواد روش نچسبید. کیک آماده اس.

        

۱۲- بعد از سرد شدن کیک به آرومی با چاقوی اره ای برش بزنید.( برش زدنش کمی سخته!!)

۱۳- نوش جونتون