کیک هویج وکشمش

اکثر دستورای کیک هویجی که دیده بودم مقدار هویج کم بود ولی این یکی اینطور نیست. ما که خوشمون اومد.

مواد لازم:
آرد سفید ۲۰۰ گرم
هویج درشت رنده شده ۲۵۰ گرم
کشمش (پلویی) ۱۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۵۰ میلی لیتر( سه چهارم لیوان تقریبا")
تخم مرغ متوسط ۳ عدد
بیکینگ پودر ۲قاشق چایخوری
نمک یه کوچولو( همون یک پینچ: مقداری که بین انگشت شست و اشاره جا می شه)
طرز تهیه:
۱- هویج رو که با دنده درشت رنده کردیم!!
۲-آرد+ بیکینگ پودر الک کنید.
۳- فر را با ۱۸۰سانتیگراد روشن کنید تا گرم شه.
۴-مخلوط آرد و بیکینگ پودر+نمک+ کشمش+ با هم با قاشق مخلوط کنید.
۵- هویج رو هم اضافه کند.
۶- روغن و تخم مرغ ها رو تا حدی که فقط یه دست بشن با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید.
۷- مخلوط روغن و تخم مرغ رو روی مواد خشک بریزید.

۸- با همزن برقی با سرعت پایین کل مخلوط رو میکس کنید تا یک دست بشن.

۹- قالب لوف(مستطیلی) رو با کره چرب کنید و مواد رو در قالب بریزید
۱۰- قالب رو بین ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت تو فر قرار بدید( طبقه وسط).
۱۱- بعد ۵۰ دقیقه یک خلال داخل کیک فرو کنید اگر از مواد روش نچسبید. کیک آماده اس.

۱۲- بعد از سرد شدن کیک به آرومی با چاقوی اره ای برش بزنید.( برش زدنش کمی سخته!!)
۱۳- نوش جونتون