این سوپ رو من واسه افطار درس کردم. پایه سوپ گوجه فرنگیه و بقیه مواد رو خودم به دلخواه اضافه کردم. ولی همین که جوانه گندم داره واسه افطار غذای کاملی میشه.

         

مواد لازم:

گوجه فرنگی    ۵ عدد تقریباْ درشت.

مرغ  (من از یک گردن و دو بال استفاده کردم)

جعفری خرد شده  ۲ قاشق سوپ خوری

آرد  ۱ قاشق سوپ خوری

کره  ۲ قاشق چایخوری

جوانه گندم   ۸۰ گرم( از نصفه بسته ۲۰۰ گرمی٬ یکم کمتر!!!)

سیر ۱ حبه درشت

آب   ا لیوان

طرز تهیه:

مرغ٬حبه سیر له شده٬آب٬نمک و جوانه های گندم رو میذاریم تا زمانی که مرغ بپزه. مرغ رو خارج می کنیم و می ذاریم کنار تا سرد بشه. 

گوجه ها رو می ریزیم تو غذا ساز تا خوب خوب پوره بشن و پوستشون مشخص نباشه. گوجه ها رو به سوپ اضافه می کنیم و بعد آرد. هم می زنیم تا اینکه ارد حل بشه و بعد کره رو می ریزیم.

حالا مرغ رو از استخون جدا کرده و ریز می کنیم و به سوپ خوشگلمون اضافه می کنیم. در قابلمه رو میذاریم . ۱ربع بعد جعفری و فلفل و به دلخواه آبلیمو رو می ریزیم. حالا سوپمون آماده است. نوش جونتون. نماز و روزه هاتون قبول.

----- د انه گندم با جوانه زدن خواص و ارزش غذائیش از ۳۰ درصد تا ۸۰۰ درصد افزایش می یابد.