سوپ گوجه فرنگی با جوانه گندم

مواد لازم:
گوجه فرنگی ۵ عدد تقریباْ درشت.
مرغ (من از یک گردن و دو بال استفاده کردم)
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری
آرد ۱ قاشق سوپ خوری
کره ۲ قاشق چایخوری
جوانه گندم ۸۰ گرم( از نصفه بسته ۲۰۰ گرمی٬ یکم کمتر!!!)
سیر ۱ حبه درشت
آب ا لیوان
طرز تهیه:
مرغ٬حبه سیر له شده٬آب٬نمک و جوانه های گندم رو میذاریم تا زمانی که مرغ بپزه. مرغ رو خارج می کنیم و می ذاریم کنار تا سرد بشه.
گوجه ها رو می ریزیم تو غذا ساز تا خوب خوب پوره بشن و پوستشون مشخص نباشه. گوجه ها رو به سوپ اضافه می کنیم و بعد آرد. هم می زنیم تا اینکه ارد حل بشه و بعد کره رو می ریزیم.
حالا مرغ رو از استخون جدا کرده و ریز می کنیم و به سوپ خوشگلمون اضافه می کنیم. در قابلمه رو میذاریم . ۱ربع بعد جعفری و فلفل و به دلخواه آبلیمو رو می ریزیم. حالا سوپمون آماده است. نوش جونتون. نماز و روزه هاتون قبول.
----- د انه گندم با جوانه زدن خواص و ارزش غذائیش از ۳۰ درصد تا ۸۰۰ درصد افزایش می یابد.