میگو پلوی سرخ شده
این غذا یه طوریه که اونایی که میگو خور نیستن هم دوسش میدارن.این میگو پلو رو من جایی یاد گرفتم ولی کلی توش تغییر دادم که دلخواه خودم بشه.امیدوارم که دلخواه شما هم بشه![]()

مواد لازم:
پلوی پخته شده برای ۲ نفر
میگو پاک شده متوسط ۱۲ عدد یا بیشترژ
پیازچه ۱۵ شاخه
هویج اعدد بزرگ
سس گوجه فرنگی تند ۲ ق غ
پودر سیر ۱ ق چایخوری
نمک وفلفل سیاه مقداری
روغن زیتون ۲ تا ۳ق غ
طرز تهیه:
- میگو رو با نمک وفلفل پودر سیر مزه دار کرده و نیم ساعت تو یخچال میذاریم.
- هویج رو ریز خرد میکینیم و با یه قاشق آب میذاریم تو ماهیتابه در بسته کمی نرم شه.روغن زیتون رو اضافه کرده پیازچه خرد شده و میگو و سس گوجه رو هم تو روغن تفت میدیم.(بهتره برگای پیازچه روآخر اضافه کنیم تا تغییر رنگ ندن).
- بعد از اینکه میگو جمع شد و پخته شد. پلو رو اضافه میکنیم(و برگای پیازچه) و خوب مخلوطش میکنیم با مواد و یه ربع تفتش میدیم. غذا آماده است![]()