مواد لازم:

اسفناج خرد شده و بخارپز شده   یک لیوان

 پنیر صبحانه   ۲ قاشق غذا خوری

خامه   یک قاشق غذاخوری

پیاز     یک دونه متوسط

سیر (اگه نخواستید پودرش رو استفاده کنید)    دو حبه

کمی فلفل سیاه

زرده تخم مرغ    یه عدد کوچک

شیر   یه قاشق

کنجد   به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

- اول خمیر رو با این دستور  به همون اندازه درست می کنیم.

- برای درست کردن مواد داخل پیراشکی پیاز خلال شده و سیر رو تفت می دیم و بعد اسفناج بخارپز رو اضافه می کنیم. کمی که اسفناج تفت خورد. پنیر رو می ریزیم و هم می زنیم تا پنیر با بقیه مواد مخلوط بشه کمی هم فلفل سیاه بپاشید و زیر تابه رو خاموش کنید.

- مواد رو بذارید کنار سرد بشه.

- فر رو روشن کنید تا گرم بشه. (یادتون نره سینی فر رو در بیارید)

- حالا مقداری از خمیر رو تو دستمون گوله می کنیم.

 

- خمیر رو با وردنه صاف می کنیم. می تونیم همه خمیر رو به این شکل در بیاریم و رو یه پارچه تمیز بذاریم تا همه رو با هم داخلشون رو پر کنیم. اینجوری راحت می تونیم پیراشکی ها رو به سینی منتقل کنیم چون به پارچه نمی چسبه.

 

- یه قاشق از مواد رو می ذاریم وسط دایره و اطرافش رو می بندیم.

 

- دو طرف خمیر رو رو هم می ذاریم و کمی رو هم فشار می دیم.

 

- می تونیم گوشه خمیر رو بپیچونیم یا با چنگال سفتش کنیم.

   

- یه زرده تخم مرغ و یه قاشق شیر رو با هم مخلوط کنید و با برس رو پیراشکی ها بزنید و روش کمی کنجد و جعفری خشک یا هر چیز مناسب دیگه ای بپاشید.

- سینی فر رو با کره چرب کنید و پیراشکی ها رو توش بچینید. یه استراحت ۵ دقیقه ای بهشون بدید.

                          

 

- طبقه وسط فر ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد بذارید. آخر سر هم چند دقیقه واسه خوشرنگ شده روی پیراشکی ها روشن کنید.