خمیر پیتزا و پیراشکی
مواد لازم:
شیر ۱ فنجان
آرد ۳ فنجان
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری سر پر
روغن زیتون نصفه فنجان
نمک یک ق م
طرز تهیه:
- همه مواد رو با هم درون غذاساز می ریزیم و با دور کند چند دقیقه ای روشن می کنیم. اگر خمیر چسبنده بود کمی آرد اضافه می کنیم. تا خمیر کاملا" یکدست بشه و بعد خمیر رو درآورده و کمی ورز می دیم با دست. نیم ساعت خمیر رو تو یخچال می ذاریم و بعد خمیر آماده استفاده است. دیدید چه آسون بود. خیلی هم خوشمزه اس.
+ اگه یه موقع روغن زیتونتون کم بود یا نداشتید از روغن مایع دیگه استفاده کنید یا از مخلوط هر دوشون. مشخصه که با روغن زیتون خوشمزه تره.
+ نوشته شده در یکشنبه بیست و هفتم تیر ۱۳۸۹ ساعت 20:50 توسط آفاق
|