مواد لازم:

پاستای فرمی کوچیک    ۱ لیوان

هویج   ۲ عدد

تخم مرغ  ۲ عدد

گوجه فرنگی  یک عدد

ساقه کرفس   تقریبا" یه دونه بزرگ

کلم بروکلی    چند تا گل کوچیک

فلفل دلمه ای رنگی    روی هم یه دونه

زیتون   ۱۰ تا ۱۵ عدد

 

طرز تهیه:

- مقداری آب بجوشونید و پاستا و با کمی نمک و احیانا" روغن بریزید توش٬ ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بعد آبکشش کنید بذارید تا سرد شه.

- تخم مرغ ها رو هم آبپز کنید و اونا رو هم بذارید کنار تا سرد شن.

- پوست ساقه کرفس رو بگیرید و مغز ساقه رو نگینی خرد کنید٬ بروکلی رو گل گل کنید٬ فلفل دلمه ای نگینی بشه. زیتون های بی هسته رو هم خورد کنید یا درسته بریزید٬ هویج رو رنده درشت کنید٬ گوجه فرنگی سفت رو هم نگینی کنید. تخم مرغ های آب پز هم کوچولو خرد بشن.

- تو یه ظرف جادار پاستا و مواد خرد شده رو بریزید رو هم.

- حالا باید سسش رو درست کنیم:  ۳ قاشق ماست + یه قاشق سس مایونز + کمی آبلیمو + یه قاشق سرکه سفید + یه قاشق روغن زیتون + نمک و فلفل خوب با هم مخلوط کنید تا سس آماده بشه.

- سس و مواد و پاستا رو خوب با هم مخلوط کنید و بذارید یه نیم ساعتی تو یخچال بمونه تا خوشمزه تر بشه و بعد نوش جان کنید.