من دوس دارم بهش بگم پودینگ این دسر رو من اولش با یه عالمه کاکائو درست کردم.ولی از اونجا که آقای عسلی کاکائو دوس نداره.پیشنهاد نسکافه ای رو داد.خیلی خوشمزه شد

مواد لازم:

شیر    ۱.۵ لیوان

پودر کاسترد   ۲ق غ

شکر   ۱ق غ

پودر نسکافه  ۱ق مرباخوری

طرز تهیه:

پودر کاسترد رو با کمی هم زدن تو شیر حل می کنیم. حالا میذاریش رو شعله گاز و همچنان به هم زدن ادامه میدیم تا کاملا" غلیظ شه.بعد شکر و پودر نسکافه رو اضافه کنیم تا رنگش یکنواخت شه!همینجور داغ داغ میریزیم تو ظرف سرومون.بعد از اینکه سر شد میذاریم چند ساعتی تو یخچال.و با اسمارتیس خوشگلش میکنیم!