هی می خوام بیام پست جدید بذارم نمی شه! دلیلش هم اینه که وقتی دارم غذا درست می کنم همه چی رو چشمی می ریزم. می خوام اینجا بنویسم مقدار دقیق رو نمی دونم!! این پاستایی رو که می خوام بذارم چند بار درست کردم و خوب شده. یکبار هم مهمون داشتم گوشت چرخکرده هم بهش اضافه کردم. می شه اینکار هم کرد. ولی من گیاهیش رو ترجیح می دم.

               

  مواد لازم:

پاستا   ۱۵۰ گرم

عدس    نیم لیوان

بروکلی  هر چقد دوست داشتید(متناسب باشه دیگه)

پیاز   یه دونه متوسط

سیر  ۲ حبه

گوجه فرنگی   ۳ یا ۴ تا

شوید خشک    ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون یا کانولا

نمک و فلفل و زردچوبه 

آبلیمو      کمی

 

   طرز تهیه:

- وقتی عدس چند ساعتی خیس خورد با کمی آب و کمی روغن بپزیدش.

- پیاز رو خلالی کنید و تفت بدید. سیر ریز شده رو هم اضافه کنید و کمی زرد چوبه.

- گوجه ها رو رنده کنید و به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید. کمی تفت بدید.

- عدس پخته رو هم برزید تو تابه. و همچنین بروکلی گل گل شده. نمک و فلفل اضافه کنید.

- ده دقیقه در ظرف رو بذارید تا مواد با هم بپزن.

- در آخر هم شوید و کمی آبلیمو اضافه کنید.

- پاستا رو بعد از آبکش کردن با روغن زیتون یا کانولا مخلوط کنید.

- تو ظرف سرو سس رو روی پاستا بدید و نوش جان کنید.

+ می تونید پاستا رو به همون تابه مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و بعد سرو کنید.