کشمش پلو با گوشت

مواد لازم:
برنج ۲ پیمانه پلوپز
گوشت گوساله ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم( ۲۰ تکه خورشتی بدون استخوان)
گردو خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
کشمش پلویی شسته شده ۴ قاشق غذاخوری
خرما ۶ عدد یا بیشتر
پیاز ۱عدد
دارچین و شکر مقدار دلخواه
یک سری مواد برای طعم دار کردن گوشت(پیاز+فلفل دلمه ای+ ساقه کرفس به دلخواه+زعفران بدلخواه و ادویه)
طرز تهیه:
۱-اول یه پیاز رو خورد می کنیم کف قابلمه٬ گوشت ها رو بریزید روش و روی گوشت ها هم تکه های درشت فلفل دلمه ای بذارید و با کمی آب بذارید گوشت بپزه. در اواخر پخت زردچوبه و نمک و فلفل اضافه کنید. بعد از پختن گوشت ها اون ها رو از آبش جدا کنید. و آب گوشت رو که حدود چند قاشق غذاخوری بیشتر نیست صاف کنید بذارید کنار.( زعفرون هم می تونید اضافه کنید).
۲- پیاز خلالی شده رو سرخ کنید و همین طور کشمش و کمی هم گردم و خرما رو.(زیاد تفت ندید که خیلی نرم بشن)
۳- برنج رو به روش خودتون آبکش کنید.
۴- ته دیگ دلخواه رو بذارید کف قابلمه یک لایه برنج بریزید و یک لایه از گوشت ها روش بچنید و مقداری از مخلوط کشمش و گردو و.. روش بریزید رو کمی دارچین و اگر خواستید کمی شکر هم رویه مواد بپاشید٬ و لایه بعدی به همین صورت تا برنج تموم شه.
۵- از مخلوط کشمش و گردو و.. برای تزئین نگه دارید. من یادم رفت نگه دارم!!!
۶- روی برنج آب گوشت و کمی روغن بدید و بذارید رو شعله کم تا به آرومی دم بکشه.
+ می تونید دارچین و شکر رو وقت سرو اضافه کنید. می تونید شکر رو کامل حذف کنید.