چند روزیه که می خوام یه غذایی بذارم هی یا وقت نمی شد یا سرم جای دیگه گرم بود. گاهی هم حس نوشتن اینجوری نبود. این غذا رو نمی دونم جایی اینجوری درست می کنند یا نه. یه چیزایی تو ذهنم بود که پیاده کردم. خوب شد. بخصوص برای اونایی که پلو شیرین دوست دارن. من کلا" از بچگی پلوی شیرین دوست داشتم ولی الان خیلی کم می خورم اما هنوز دوست دارم.

           

مواد لازم:

برنج ۲ پیمانه پلوپز

گوشت گوساله ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم( ۲۰ تکه خورشتی بدون استخوان)

گردو خرد شده  ۴ قاشق غذاخوری

کشمش پلویی شسته شده   ۴ قاشق غذاخوری

خرما   ۶ عدد یا بیشتر

پیاز   ۱عدد

دارچین و شکر   مقدار دلخواه

یک سری مواد برای طعم دار کردن گوشت(پیاز+فلفل دلمه ای+ ساقه کرفس به دلخواه+زعفران بدلخواه و ادویه)

طرز تهیه: 

                  

                   

۱-اول یه پیاز رو خورد می کنیم کف قابلمه٬ گوشت ها رو بریزید روش و روی گوشت ها هم تکه های درشت فلفل دلمه ای بذارید و با کمی آب بذارید گوشت بپزه. در اواخر پخت زردچوبه و نمک و فلفل اضافه کنید. بعد از پختن گوشت ها اون ها رو از آبش جدا کنید. و آب گوشت رو که حدود چند قاشق غذاخوری بیشتر نیست صاف کنید بذارید کنار.( زعفرون هم می تونید اضافه کنید).

۲- پیاز خلالی شده رو سرخ کنید و همین طور کشمش و کمی هم گردم و خرما رو.(زیاد تفت ندید که خیلی نرم بشن)

۳- برنج رو به روش خودتون آبکش کنید.

۴- ته دیگ دلخواه رو بذارید کف قابلمه یک لایه برنج بریزید و یک لایه از گوشت ها روش بچنید و مقداری از مخلوط کشمش و گردو و.. روش بریزید رو کمی دارچین و اگر خواستید کمی شکر هم رویه مواد بپاشید٬ و لایه بعدی به همین صورت تا برنج تموم شه.

۵- از مخلوط کشمش و گردو و.. برای تزئین نگه دارید. من یادم رفت نگه دارم!!!

۶- روی برنج آب گوشت و کمی روغن بدید و بذارید رو شعله کم تا به آرومی دم بکشه.

+ می تونید دارچین و شکر رو وقت سرو اضافه کنید. می تونید شکر رو کامل حذف کنید.