پلو بادمجون
راستش یکی از دوستام میگفت مادربزرگش بادمجون سرخ شده و گوجه میذاره لای برنج و کلی خوشمزه میشه! من هم بر آن شدم که امتحانش کنم.بسیار خوش طعم و دوس داشتنی شد.![]()

موادلازم:
برنج ۲ پیمانه پلوپز
بادمجون ۲عدد
گوجه اعدد
پیاز ا عدد
کره ا ق مربا خوری
زردچوبه.نمک.فلفل کمی
طرز تهیه:
بعد از اینکه بادمجون رو به شکل زیر خرد کردیم.در روغن خیلی کم وزردچوبه توی ماهیتابه میچینیم.و با شعله کم دو طرفش رو در حدی که خوشرنگ بشه سرخ میکنیم.


حالا گوجه و پیاز رو حلقه میکنیم.+ کمی نمک و فلفل
نصف برنج رو که یه مقذار بیشتر از حد آبکش پخته شد تو قابلمه میرزیم و بادمجون و حلقه های پیاز و گوجه رو روش میچینیم و کره رو هم میذاریم روشون.بقیه برنج و هم اضافه میکنیم.میذاریم خووب دم بکشه.بعد هم نوش جان میکنیم(من عاشق اون حلقه های پیازم!! ولی بعضیا دوس ندارن!!!!)

+ نوشته شده در دوشنبه چهارم خرداد ۱۳۸۸ ساعت 11:50 توسط آفاق
|
