اسلایس با طعم کدو حلوایی و رویه پنیری

مواد لازم:
آرد یک و نیم فنجون
روغن مایع نیم فنجون
کدو حلوایی پوره شده نیم فنجون
شکر ۱تا ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
خامه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
گردوی خورد شده به مقدار لازم

طرز تهیه:
- روغن + شکر با همزن برقی کمی می زنیم.
- کدو پوره شده + تخم مرغ اضافه می کنیم و با همون همزن با سرعت پایین هم می زنیم تا یکنواخت شه.
- آرد + بیکینگ پودر بر روی بقیه مواد الک می کنیم و با لیسک آروم هم می زنیم. تا ماده خمیری شکلمون یکنواخت شه. اینجوری:
- خمیر رو توی سینی کوچک فر یا ظرف پیرکس پهن می کنیم. با کمی مشقت البته![]()
- توی فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد ۱۵ دقیقه می ذاریم. و با چوب خلال امتحان می کنیم. اگر خلال رو فرو کردیم تو خمیرمون و چیزی نچسبید بهش. یعنی پخته.
- از فر در آورده می ذاریم کاملا" خنک شه.
- پنیر خامه ای و خامه رو با چنگال خوب با هم مخلوط می کنیم.
- روی خمیر اماده شده با لیسک از پنیر و خامه یه لایه می کشیم.
- روش گردوی خرد شده می پاشیم.
- به آرومی با چاقوی تیز می بریمشون. اینطوری و بعد برش افقی ![]()
+ مقدار شکر کمی به شیرینی کدو حلوایی بستگی داره.
+ واسه پوره کدو حلوایی. کدو حلوایی پوست کنده و خرد شده رو بخار پز یا با کمی آب آب پز کنید و بعد پوره اش کنید. این پوره رو می تونید فریز کنید و تو غذاهای مختلف استفاده کنید.
+ اگه پوست گرفتن کدو واستون سخته می تونید مثل من با پوست به تیکه های بزرگ تقسیم کنید و بپزید و بعد پوستش و جدا کنید. مامان اینای من همیشه این کارو می کنن.