عجب اسم  طولانی شدا. ولی خوب خوشمزه اس. این رو من دستورشو از یه سایت خارجی برداشتم. یادم نیست اسم اصلیش دقیقا"چی بود. برای پذیرایی عصرونه خیلی خیلی مناسبه.

              

مواد لازم:

آرد     یک و نیم فنجون

روغن مایع     نیم فنجون

کدو حلوایی پوره شده  نیم فنجون

شکر      ۱تا ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ   ۱ عدد

بیکینگ پودر   ۱ قاشق چایخوری

پنیر خامه ای   ۱۰۰ گرم

خامه  ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

گردوی خورد شده   به مقدار لازم 

               

 طرز تهیه:

- روغن + شکر با همزن برقی کمی می زنیم.

-  کدو پوره شده + تخم مرغ اضافه می کنیم و با همون همزن با سرعت پایین هم می زنیم تا یکنواخت شه.

-  آرد + بیکینگ پودر بر روی بقیه مواد الک می کنیم و با لیسک آروم هم می زنیم. تا ماده خمیری شکلمون یکنواخت شه. اینجوری:

 -  خمیر رو توی سینی کوچک فر یا ظرف پیرکس پهن می کنیم. با کمی مشقت البته

-  توی فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد ۱۵ دقیقه می ذاریم. و با چوب خلال امتحان می کنیم. اگر خلال رو فرو کردیم تو خمیرمون و چیزی نچسبید بهش. یعنی پخته.     

- از فر در آورده می ذاریم کاملا" خنک شه.

- پنیر خامه ای و خامه رو با چنگال خوب با هم مخلوط می کنیم.

-  روی خمیر اماده شده با لیسک از پنیر و خامه یه لایه می کشیم.

- روش گردوی خرد شده می پاشیم.

- به آرومی با چاقوی تیز می بریمشون. اینطوری و بعد برش افقی

    

 

+ مقدار شکر کمی به شیرینی کدو حلوایی بستگی داره.

+ واسه پوره کدو حلوایی. کدو حلوایی پوست کنده و خرد شده رو بخار پز یا با کمی آب آب پز کنید و بعد پوره اش کنید. این پوره رو می تونید فریز کنید و تو غذاهای مختلف استفاده کنید.

+ اگه پوست گرفتن کدو واستون سخته می تونید مثل من با پوست به تیکه های بزرگ تقسیم کنید و بپزید و بعد پوستش و جدا کنید. مامان اینای من همیشه این کارو می کنن.