نمی دونم شما چقد با این لوبیای فوق العاده آشنایی دارید و چقد ازش استفاده می کنید؟ این لوبیا چه به صورت سبز و چه رسیده و خشک قابل استفاده اس. مامان جان من همیشه این سویا رو می کاره و من خیلی دوست داشتم عکس بوته های قد کشیده ی سویا رو اینجا واستون بذارم. ولی حیف که از مامانم و باغش دورم.خلاصه به واسطه همین ما همیشه سویا رو به صورت لوبیا مصرف می کنیم. و خشکش رو یکسال هم نگه می داریم. مامان من همیشه با ابن لوبیا غذاهای متنوعی درست می کنه. که یکیش همینی که من اینجا واستون می نویسم. البته با کمی تغییر از دستور مامان جون.

                 

مواد لازم:

مرغ   ۲ تکه کوچک

لوبیای سویا (خشک)    ۵۰ گرم

فلفل دلمه ای ترجیحا" قرمز   نصفه یکدونه

پیاز   ۱ عدد نسبتا" کوچک

آب نارنج ( یا آب لیمو)   ۲ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر سیر

           

طرز تهیه:

- اول اینکه لوبیای سویا رو یک شب تا صبح می ذاریم خیس بخوره.

- حالا مرغ+ سویا+ ۲ لیوان آب+پیاز درسته+ زردچوبه رو می ریزیم تو قابلمه و کمی نمک فقط روی مرغ می ریزیم و می ذاریم بپزه. با شعله متوسط. وقتی مرغ پخت از قابلمه خارج می کنیم و تو کمی روغن سرخش می کنیم. پیاز رو هم درآورده با پشت چنگال له می کنیم.و دوباره برمی گردونیم تو قابلمه و منتظر می مونیم تا سویا کاملا" بپزه. در اواخر پختش نمک و آب نارنج و کمی پودر سیر بهش اضافه می کنیم. و فلفل دلمه ای خرد شده رو هم اضافه می کنیم. ۵ دقیقه بعد از رو حرارت برمی داریم. و با مرغ توی ظرف سرو قرار می دیم و با پلو یا نون نوش جان می کنیم.

+یه نکته دیگه این که این لوبیا رو من چند وقت پیش تو عطاری دیدم و کیلویی ۲۶۰۰ بود.

اینجا هم بیشتر درباره سویا بخونید.