من این ماست بورانی لبو رو خیلی دوست دارم. یعنی یه جورایی طعمش واسم خاطره انگیزه. به درد کسایی که از سیر تازه دوری می کنن نمی خوره. ولی سیر خیلی خوبه استفادش کنید. حداقل روزای تعطیل. من که حاضرم بخورمش و با هر مصیبتی هم که شده بوش رو از بین ببرم.

              

مواد لازم:

چغندری که قرار است لبو شود   ۱ عدد متوسط

ماست (پر چرب خوشمزه تر می شه)  ۲ لیوان

شکر  ۱قاشق غذاخوری

سیر   ۳ حبه

نمک   کمی

طرز تهیه:

   چغندر قرمزمون رو با اسکاج خوب بشورید و سر وته اش رو بگیرید. با کمی آب و شکر که روی لبو ریختید با در بسته بذارید تا لبو خوب بزه. شعله گاز کم باشه. تا یه موقع آبش تموم نشه و ته نگیره. بعد از پخته شدن لبو و سرد شدنش پوستش رو بگیرید و درشت رنده اش کنید. سیر ها رو هم رنده ریز کنید. حالا مواد رو بریزید تو ماست و آروم هم بزنید. بچشید اگر نمک لازم داشت اضافه کنید. می تونید به جای ماست ساده استفاده کنید و لذت ببرید.

+مواظب صورتی شدن در و دیوار باشید

+ می تونید لبو رو مربعی خرد کنید.