یه همچنین پلویی رو تو یه برنامه اشپزی تلویزیون یاد داد و گذاشت لای نون لواش. منم وقتی پلوی اضافی داشتم یهو گفتم باهاش این کارو بکنم. خوشمزه شد. البته من به جای این شام سالاد خوردم و تو سالادم کمی از این لوبیا هم ریختم.

             

مواد لازم:

پلوی پخته شده که مثلا" از نهار مونده    به مقدار لازم(یه کاسه کوچیک)

لوبیا قرمز پخته شده   ۳ قاشق غذاخوری

ذرت آبپز شده(یا کنسرو)  ۲ قاشق غذاخوری

کاهو   به مقدار لازم

گوجه گیلاسی   برای تزئین

             

طرز تهیه:

پلو و لوبیا و ذرت رو که پخته شده اند کمی توی روغن کم تفت می دیم. مقداری کاهوی خورد شده توش می ریزیم و هم می زنیم. بعد تو ظرف سو می کشیم و با کاهو و گوجه خوشگلش می کنیم.

+ من حتی با شوید پلوی اضافی از نهار این کارو کردم. خوشمزه شد

+ حبوباتش رو می تونید تغییر بدید. فک کنم لوبیا چشم بلبلی هم خوشگل و خوشمزه شه.

+ می تونید پلو رو لای نون لواش بذارید. و برش بزنید.