پلو سرخ شده با لوبیا قرمز
یه همچنین پلویی رو تو یه برنامه اشپزی تلویزیون یاد داد و گذاشت لای نون لواش. منم وقتی پلوی اضافی داشتم یهو گفتم باهاش این کارو بکنم. خوشمزه شد. البته من به جای این شام سالاد خوردم و تو سالادم کمی از این لوبیا هم ریختم.

مواد لازم:
پلوی پخته شده که مثلا" از نهار مونده به مقدار لازم(یه کاسه کوچیک)
لوبیا قرمز پخته شده ۳ قاشق غذاخوری
ذرت آبپز شده(یا کنسرو) ۲ قاشق غذاخوری
کاهو به مقدار لازم
گوجه گیلاسی برای تزئین

طرز تهیه:
پلو و لوبیا و ذرت رو که پخته شده اند کمی توی روغن کم تفت می دیم. مقداری کاهوی خورد شده توش می ریزیم و هم می زنیم. بعد تو ظرف سو می کشیم و با کاهو و گوجه خوشگلش می کنیم.
+ من حتی با شوید پلوی اضافی از نهار این کارو کردم. خوشمزه شد ![]()
+ حبوباتش رو می تونید تغییر بدید. فک کنم لوبیا چشم بلبلی هم خوشگل و خوشمزه شه.
+ می تونید پلو رو لای نون لواش بذارید. و برش بزنید.
+ نوشته شده در سه شنبه هفتم مهر ۱۳۸۸ ساعت 14:48 توسط آفاق
|