از اون جایی که یکی از دوستان خواستن  که غذاهای معمولی تر رو هم بذارم تا بدرد نو عروسایی که خیلی عشق آشپزی نیستن بخوره. بر آن شدم که خورشت بادمجونی که پریروز درست کردم بذارم اینجا.

                

مواد لازم:

گوشت گوسفندی خرد شده(خورشتی)  ۲۰۰ گرم

بادمجون   ۲عدد بزرگ

پیاز متوسط   ۱عدد

گوجه گیلاسی   ۱۵ عدد  (گوجه معمولی ۲ عدد)

رب گوجه فرنگی   ۲ قاشق غذاخوری

آب   ۳ لیوان

آبغوره  ۲ قاشق غذاخوری یا بیشتر

نمک٬ فلفل٬ زردچوبه٬ پودر سیر    به مقدار لازم

طرز تهیه:

- پیاز ساطوری شده رو بدون روغن تفت می دیم تا آبش کشیده بشه. روغن و زردچوبه رو اضافه می کنیم. بعد از سرخ شدن پیاز گوشت رو هم اضافه می کنیم و تفت میدیم. حالا آب و رب گوجه رو هم می ریزیم. و میذاریم تا جوش بیاد. بعد از جوش اومدن شعله رو کم می کنیم. تا زمانی که گوشت خوب بپزه.

- در همین بین بادمجونا رو که ورقه کردیم و نیم ساعتی تو آب نمک گذاشتیم. در روغن کم( یا زیاد) سرخ می کنیم. و کمی هم گوجه ها رو.

- حالا بادمجون و گوجه و نمک وفلفل و کمی پودر سیر رو به خورشتمون اضافه می کنیم. و کمی آبغوره در آخر تا به مزه دلخواهمون نزدیک بشه.

 

+ من گوجه گیلاسی رو دونه ای ریختم تو خورشت واسه تنوعش. گوجه معمولی رو می شه ورقه کرد و سرخ کرد و روی خورشت چید.

+ اگر غوره تازه هم در دسترستون بود.می شه به خورشت اضافه کرد ولی خیلی ها دوست ندارند.

+ در بعضی از شهر ها هم از گوشت چرخ کرده استفاده می کنند.