خورشت بادمجون

مواد لازم:
گوشت گوسفندی خرد شده(خورشتی) ۲۰۰ گرم
بادمجون ۲عدد بزرگ
پیاز متوسط ۱عدد
گوجه گیلاسی ۱۵ عدد (گوجه معمولی ۲ عدد)
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب ۳ لیوان
آبغوره ۲ قاشق غذاخوری یا بیشتر
نمک٬ فلفل٬ زردچوبه٬ پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه:
- پیاز ساطوری شده رو بدون روغن تفت می دیم تا آبش کشیده بشه. روغن و زردچوبه رو اضافه می کنیم. بعد از سرخ شدن پیاز گوشت رو هم اضافه می کنیم و تفت میدیم. حالا آب و رب گوجه رو هم می ریزیم. و میذاریم تا جوش بیاد. بعد از جوش اومدن شعله رو کم می کنیم. تا زمانی که گوشت خوب بپزه.
- در همین بین بادمجونا رو که ورقه کردیم و نیم ساعتی تو آب نمک گذاشتیم. در روغن کم( یا زیاد
) سرخ می کنیم. و کمی هم گوجه ها رو.
- حالا بادمجون و گوجه و نمک وفلفل و کمی پودر سیر رو به خورشتمون اضافه می کنیم. و کمی آبغوره در آخر تا به مزه دلخواهمون نزدیک بشه.
+ من گوجه گیلاسی رو دونه ای ریختم تو خورشت واسه تنوعش. گوجه معمولی رو می شه ورقه کرد و سرخ کرد و روی خورشت چید.
+ اگر غوره تازه هم در دسترستون بود.می شه به خورشت اضافه کرد ولی خیلی ها دوست ندارند.
+ در بعضی از شهر ها هم از گوشت چرخ کرده استفاده می کنند.