این روزها تو خیابون که راه میری.هر طرف رو نیگا میکنی جلوی میوه فروشی ها.یا حتی دست فروش ها باقالی میبینی.باقالی بوی بهار میده.میخوام دستور تهیه سالاد باقالی رو واستون بذارم تا یه تنوعی در مصرف باقالی باشه.

             

مواد لازم:

-باقالی پوست گرفته شده    اپیمانه

-پیازچه خورد شده  ۱ق غ (اگه مزه پیازشو دوست ندارید فقط از دم پیازچه استفاده کنید)

-جعفری تازه خرد شده  ۱ق غ

-نعنای تازه خرد شده    اق غ(یا برگ برگ)

-پنیر گودا  ۵۰گرم(۲ ورق)

-روغن زیتون     اق غ

-آب لیموی تازه   کمی

-نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:

- اول باقالی رو تو مقداری آب در حال جوش بریزید و آبکشش کنید.

- حالا باقالی و پنیر خورد شده ی گودا(میتونیم پنیر رو رنده هم بکنید) و سبزیجات رو در ظرف مورد نظر ریخته و با نمک و فلفل . آب لیمو .روغن زیتون  خوب مخلوط میکنیم.حالا آماده ی سرو.این سالاد خوشمزه نوش جونتون