وقتی رفته بودیم سفر پیش خونواده همسر٬ آقای عسلی ما کلی شاتوت خوشمزه واسمون چید و با هر تجهیزاتی بود سالم رسوندیمشون تهران٬ و بر آن شدم که شربت شاتوت درس کنم. چون ما خیلی اهل مرباجات نمی باشیم. خلاصه اینکه هم مربا حاصل شد هم شربت. و اقای عسلس کلی به من افتخار کرد. و من خوشحال

              

              

مواد لازم:

شاتوت  ۴۵۰ گرم(من همین مقدار داشتم)

شکر     ۴۵۰ گرم

گلاب    کمی

طرز تهیه:

در یک ظرف مناسب شکر را روی شاتوت میریزیم و چند ساعتی تو یخچال قرار میدیم. تا شاتوت خوب آب بندازه٬ بعد از اون این مخلوط را روی شعله متوسط نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه میذاریم تا خوب بجوشه.(هم زدن و گرفتن کف فراموش نشه) بعد از اینکه کمی سر شد از صافی رد میکنیم. ولی زیاد شاتوت ها رو له نمی کنیم.انچه از صافی رد شد شربت و انچه در صافی ماند مرباست. اگه خواستید گلاب هم به شربت اضافه کنید.