پاستای میگو با سس پستو

اول مواد لازم برای آماده کردن سس پستو و آماده سازیشو میگم.
طرز تهیه سس پستو:
۲ فنجان ریحان تازه٬ ۲/۱ فنجان پنیر پارمسان٬ ۲/۱ فنجان روغن زیتون ٬ ۳ عدد حبه سیر
همه مواد رو میریزیم تو غذاساز تا خوب میکس بشن. سس پستو آماده اس.
موادلازم:
پاستا فارفاله (همون پروانه ای) ۲۵۰ گرم
روغن زیتون ۲ ق غ
میگو ۱۶ عدد
سس پستو ۲ ق غ
نخود فرنگی پخته ۱ فنجان
نمک وفلفل کمی
طرز تهیه:
پاستا رو به همون روش همیشگی آماده کنید. میگو ها رو با روغن زیتون و کمی نمک و فلفل میذاریم و جعفری خرد شده می ریزیم تو تابه و درش رو میذاریم. تا میگو ها جمع بشن٬ بعد نخود فرنگی و سس پستو رو اضافه می کنیم. بعد از چند دقیقه پاستا رو می ریزیم تو تابه و خوب هم می زنیم. دیگه آماده شد. نوش جون
+ میشه سس پستو رو به مقدار زیاد آماده کرد و تو فریزر نگهداری کرد٬ تا به شیوه های مختلف ازش استفاده کرد٬ مثلا" همون پاستا با سس پستو
+ میتونید جعفری رو هم به مواد سس پستو اضافه کنید. خوشمزه میشه.