اینم یه پاستای خوشمزه با میگو.که میتونید به جای میگو از مرغ استفاده کنید. البته همون طوری که مستحضرید میگو سلامتش بیشتره

               

      

اول مواد لازم برای آماده کردن سس پستو و آماده سازیشو میگم.

طرز تهیه سس پستو:

۲ فنجان ریحان تازه٬  ۲/۱ فنجان پنیر پارمسان٬ ۲/۱ فنجان روغن زیتون ٬ ۳ عدد حبه سیر

همه مواد رو میریزیم تو غذاساز تا خوب میکس بشن. سس پستو آماده اس.

موادلازم:

پاستا فارفاله (همون پروانه ای)  ۲۵۰ گرم

روغن زیتون  ۲ ق غ

میگو      ۱۶ عدد

سس پستو   ۲ ق غ

نخود فرنگی پخته  ۱ فنجان

نمک وفلفل   کمی

طرز تهیه:

پاستا رو به همون روش همیشگی آماده کنید. میگو ها رو با روغن  زیتون و کمی نمک و فلفل میذاریم و جعفری خرد شده می ریزیم تو تابه و درش رو میذاریم. تا میگو ها جمع بشن٬ بعد نخود فرنگی و سس پستو رو اضافه می کنیم. بعد از چند دقیقه پاستا رو می ریزیم تو تابه و خوب هم می زنیم. دیگه آماده شد. نوش جون

+ میشه سس پستو رو به مقدار زیاد آماده کرد و تو فریزر نگهداری کرد٬ تا به شیوه های مختلف ازش استفاده کرد٬ مثلا" همون پاستا با سس پستو

+ میتونید جعفری رو هم به مواد سس پستو اضافه کنید. خوشمزه میشه.